GPX ritten

  1. Home
  2. chevron_right
  3. GPX ritten

GPX ritten op de baan

Hier vind je onze mooiste ritjes met de koersfiets. De meeste routes starten op het dorp in Massemen.

Naam van de ritAantal HMAantal KMGPXSoort rit
Doel375137GPX downloaden - RWGPSNaar spookdorp Doel. Vlakke rit, maar in de Polders aldaar kan de wind lelijk huishouden.
Pandarit955128GPX downloaden - RWGPSPittige rit tot aan de poorten van dierenpark Pairi Daiza. Op Onkerzeleberg na geen bekende hellingen, maar constant glooiend en zo toch de nodige hoogtemeters. Aanrader!
Beestige rit91297GPX downloaden - RWGPSMet de Berendries, Valkenberg, Ganzenberg, Kanarieberg en Wolvenberg heeft deze rit z'n naam niet gestolen. Smeer die kuiten maar in...
Trimpontbos65080GPX downloaden - RWGPSMooie rit naar het Brakelse achterland met enkele minder bekende en daardoor onterecht onbeminde hellinkjes. Niet van de poes.
Winterrit '2129053GPX downloaden - RWGPSKlassieke winterrit aangepast aan de werken aan de brug in Erondegem
Atomium620102GPX downloaden - RWGPS
Ze staan daar al meer dan 60 jaar mooi te blinken en ze zijn eigenlijk makkelijker te bereiken met de fiets dan je zou denken: de bollen van het Atomium. Zeker eens proberen dit ritje! Langs landelijke wegen heen en terug naar de hoofdstad, da's ook best pittig en geeft op 102 kilometer meer dan 600 hm. Voor wie geen kasseien lust: ik geef ook een tweede, iets langere versie mee, waar de 3km kasseien zo goed als allemaal zijn weggefilterd. Met dank aan architect Johan!
Fruitstreek1050145GPX downloaden - RWGPS
Kleine, rustige baantje tussen de velden en fruitbomen in bloei (in het juiste seizoen althans), kunst in het landschap, pittoreske kleine dorpjes, (wijn)kastelen, het fort van Eben-Emael, de Slingerberg,... Het landschap is glooiend, maar op twee zachte hellingen na is het nooit zwaar klimmen. Toch verzamelen we door het constante 'op en af' de nodige hoogtemeters.
Atomium zonder kasseien645106GPX downloaden - RWGPS
Bollen spotten zonder kasseien!

GPX MTB ritten

Voor de off-road liefhebbers: een verzameling van onze knapste routes in het veld. Neem die MTB of gravelbike en knallen maar.

Naam van de ritAantal HMAantal KMGPXSoort rit
Jaak-route18850GPX downloaden - RWGPSEen klassieker van één van onze oud-leden, de Jaak-route
Middelkerke 8335183GPX downloaden - RWGPSDe mooiste singletracks aan zee, vertrek vanuit Middelkerke.
Menu