Ontbijtrit-zaterdag 17 juli

folder_openUncategorized
Eens een tochtje doen op een nuchtere maag, dat kan volgens experts deugd doen. Maar wie op z’n tweewieler kruipt voor een stevige rit, neemt toch maar best een stevig ontbijt. Stip maar al aan: zaterdag 17 juli. Dan gaan we voor ons eerste 2ManyOntbijtritje. En dit zowel voor MTB als koersfiets. Hallelujah!
Wat hebben we in petto?
– om 8u30 blazen we verzamelen aan het Prullenbos en steken we onze voetjes onder tafel voor een super-de-luxe ontbijt met alles erop en eraan, zodat we ‘er goed opstaan’ om daarna een mooie rit te doen. We doen als club een inspanning, maar voor wie graag wil meegenieten van het ontbijt, vragen we een milde bijdrage van 10 euro. Na de innerlijke man of vrouw te hebben versterkt, bestijgen we ons stalen/carbon/aluminium/titanium ros rond 9u30.
Meerijden zonder ontbijt kan ook. Mee ontbijten zonder te rijden ook. Als dat niet flexibel is, zeg.
– voor de MTB’ers zijn we nog volop aan het sleutelen aan een mooie route tot diep in het Waasland, met onder andere ook de vele single-tracks in Hamme. We zorgen voor een aantal opties qua afstand, maar de langste rit zal zeker naar de 80 kilometer gaan.
– voor de roadtroepen plannen we de rit naar Doel in. Ook daaraan gaan we nog wat aan sleutelen, maar dat wordt een ritje van om en nabij de 140 km. Voor wie wat minder tijd heeft of geen goesting heeft om zo ver te rijden, kan er een kortere rit voorzien worden richting Mira-Brug (70 à 80 km).
Gezien we het aantal aanwezigen voor het ontbijt tijdig moeten doorgeven, zouden we willen vragen om ten laatste op vrijdag 9 juli door te geven of jullie er al dan niet willen bij zijn. Graag een mailtje naar 2manybikers@gmail.com met de melding ontbijtrit en met hoeveel jullie aanwezig zijn.
Nu al dikke merci en hopelijk mogen er veel eieren gekookt worden!

Gerelateerde berichten

Menu