Start zomerseizoen 2022

folder_openUncategorized

MTB – Oosterzele

Het zomeruur staat op de klok, dus de mountainbike mag van stal! Morgen trekken we terug het veld in. Gezien het droge weer van de voorbije dagen, verwachten we geen modder en het blijft ook morgenavond nog droog. Geen excuses dus!

Om 19u15 verzamelen op ’t Dorp van Massemen. Traditiegetrouw zetten we koers richting Oosterzele en recyclen we eenvoudigweg de routes van vorig jaar. Het wordt nog snel donker dus vergeet zeker je fietsverlichting niet. Voor wie graag wat meer kilometers op de teller zet, hebben we op het einde nog een extra lusje op de weg voorzien. Voor den après treffen we elkaar in Grand Café Ernest. Tot dan!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

ROAD – Hundelgem

Héhé, we staan op zomeruur. Eindelijk! Als 2ManyBiker is dat alleen maar goed nieuws, want we kunnen de winterrit weer even laten voor wat het is en overstappen op zomerregime. Als in ‘elke week een nieuwe, andere rit! En ook de MTB’ers kunnen er weer aan beginnen (zie FB-pagina2ManyBikers). Mooimooi!

Om de spits af te bijten doen we deze week een ritje van 57 km en 310 hm, richting Hundelgem. Daar het nog relatief vroeg donker is, neemt iedereen best lichtjes mee. We kiezen – zeker in het tweede en meest duistere deel van de rit – voor iets grotere en veilige wegen. Zomer of winter: vertrekken doen we om 19u15 stipt op het Dorp van Massemen. Daar Het Posthotel iets trager dan ons de sprong naar de zomer maakt, drinken we er nadien nog enen in Grand Café Ernest in Massemen. Tot morgen!

 

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu