Start zomerseizoen 2023

folder_openUncategorized

MTB – Oosterzele

De lente leek wel even in de war na het pensioen van Frank, maar eindelijk laat een lentezonnetje zich zien. Tijd dus om die mountainbike van stal te halen en traditiegetrouw zetten we koers richting Oosterzele. We recyclen eenvoudigweg de routes van vorig jaar. Het wordt nog snel donker dus (vergeet zeker je fietsverlichting niet) en de route is nog kort, maar voor onze eerste après in Coeur De Boeuf vinden we dat niet erg! Voor wie toch graag wat meer kilometers op de teller zet, is er op het einde nog een extra lusje op de weg voorzien. Afspraak zoals steeds om 19u15 op’t dorp van Massemen. Tot dan!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

ROAD – Aspelare

Na een woelige winter met véél meer slecht weer dan ons lief was, staan we hopelijk voor een bruisend 2Many-zomerseizoen. Voor onze eerste rit ziet het er alleszins veelbelovend uit: wat friskes wel, maar droog en zo goed als geen wind. Ik verwacht dan ook een massa enthousiaste 2Many’s aan de start voor onze eerste zomerrit. Onze club telt intussen trouwens 120 leden, nooit waren dat er zoveel. De explosieve groei tijdens corona was dus allesbehalve een toevalstreffer.

We houden vast aan ons recept: elke week een andere, nieuwe toer. Deze week is dat een rit richting Aspelare. Gezien het nog redelijk snel donker is, houden we het bij 55 K. En keren we terug langs grotere wegen voor de veiligheid. Er staan meteen ook 400 hm op het menu. Vergeet zeker de lichtjes niet.

Na de rit uiteraard de après, voor het eerst in Coeur de Boeuf, de nieuwe kroeg van onze oud-voorzitter, die speciaal voor ons op woensdag z’n deuren opent. Eindelijk, weer een café op onze vertrek- en aankomstplaats! Da’s het Dorp van Massemen, daar vertrekken we om 19u15 stipt. Tot fietsens!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu