Start zomerseizoen 2024

folder_openUncategorized

MTB – Oosterzele

Na een druilerige herfst en natte winter kijken we allemaal uit naar een droge en zonnige lente en zomer. Op woensdag na Ronde van Vlaanderen schakelen we over naar ons zomerregime. Als het van ons afhangt schijnt elke woensdag de zon. Zoals altijd mogen jullie op woensdag een andere rit in het veld (en ook op de weg) verwachten. In het begin nog korte ritjes, maar als de dagen langer worden volgen ook de ritten. Een ideale opstart voor wie even in winterslaap ging. Heb je zelf eens wat ideeën of een voorstel voor een rit, geef een seintje!

Naar goede gewoonte starten we met een ritje naar Oosterzele. Het wordt nog snel donker dus vergeet zeker je fietsverlichting niet. Na de rit is worden we verwacht bij Coeur de Boeuf. De rit in het veld in nog kort maar voor wie toch graag wat meer kilometers op de teller zet, is er op het einde nog een extra lusje op de weg voorzien. Afspraak zoals steeds om 19u15 op’t dorp van Massemen. Tot dan!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

ROAD – ASPELARE

Eén zwaluw maakt de lente niet, maar die zwaluwen mogen dringend gaan komen… Goed weer of niet: nu woensdag schakelen ook de 2ManyBikers over op zomermodus. Bye bye winterritje, vanaf deze week elke week een vers toertje. Gezien het nog niet al te lang klaar is, nog steeds lichtjes meebrengen!!

Daar ze deze woensdag geen al te fameus weer geven, gaan we voor een eerder rechttoe-rechtaan-ritje richting Aspelare. Geen nijdige hellingen, maar voldoende glooiingen om de benen al eens flink onder spanning te zetten. Goed voor 58 km en net geen 400 hm. Vertrekken doen we ook tijdens het zomerseizoen om 19u15 stipt op het Dorp van Massemen. Iedereen welkom… maar wie het na drie keer plezant vindt, vragen we toch vriendelijk het 2Many-lidmaatschap te overwegen. Ik kijk er alvast naar uit!!

Ook après-gewijs is er een verandering: wie nog een natje en een droogje wil na de rit, is welkom in Coeur de Boeuf! Tot woensdag!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu