Winterrit

folder_openUncategorized

WINTERRIT OP WOENSDAG

Tijdens de donkere maanden van het jaar rijden we elke woensdag een vaste winterrit. Afspraak zoals steeds om 19u15 stipt op ‘t dorp van Massemen.

  • De A-groep schiet als eerste uit de startblokken voor een tour van 52 km en houdt er een tempo van  30-33 km/u op na.
  • Enkele minuten later trekt de RevA (of B-groep) zich op gang voor dezelfde route, maar aan een gematigder tempo van 27-30 km/u.
  • De C-groep rijdt een tour van 35 km aan een rustig tempo voor wie het liever wat kalmer aan doet of voor wie graag wil (her-)opstarten.

Ook tijdens de winterritten houden we vast aan ons “samen uit, samen thuis” principe. Vergeet uiteraard je fietsverlichting niet! En weet, de persoon achter jou heeft liever een vast brandend achterlicht dan een knipperlichtje. Na de rit zijn we welkom bij Pieter en Bee in de Rooie Ree.

Enkele aandachtspunten in verband met het parcours!

We doen de versie met de bruggen in Ten Ede/Heusden. In Sint-Lievens-Houtem gaan we voor de klassieke optie. Dus op het rondpunt tweede afslag nemen ipv. rechtdoor te gaan. De brug in Erondegem is ondertussen opnieuw geopend, dus houden we bij Café De Dievenput rechts aan. In Erondegem, op het Dorp, gaan opnieuw rechts om vervolgens de eerste straat links in te slaan en op de steenweg uit te komen.

Let op: gpx en RWGPS niet meer up-to-date!

Hierbij de links naar de route

Gerelateerde berichten

Menu