Woensdag 5 juni 2024

folder_openUncategorized

MTB – Aaigem

Naar alle verwachtingen zou het morgen een mooie lenteavond worden. Er is dus geen geldig excuus om niet  met de mountainbike op het dorp te staan. En rond deze tijd van het jaar kunnen we ook wat verder rijden, zoals bijvoorbeeld naar Aaigem. Wat denk je, 56 km en net geen 500 hm, mooi toch? Inderdaad, tot morgen!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

 

ROAD – La Houppe of Resteleu / Muur

Ik heb het een paar keer nagekeken, gecheckt en gedubbelcheckt en ja… er zou een relatief droge periode incluis temperaturen die bij de tijd van het jaar horen aankomen! Wie had dat nog verwacht. We zijn ook aan de langste dagen van het jaar toe, dus gaan we voor de langste ritjes.

Zondag moeten we ook naar de stembus. Om in verkiezingssfeer te komen, organiseren we hier zelf ook een verkiezing. Twee ritjes hebben we in petto: eentje naar de Resteleustraat gevolgd door een stukje Muur. Of eentje naar La Houppe… Allebei om en nabij de 75 km en allebei rond de 600 hm. Ik poste ze allebei, de rit met de meeste stemmen tegen morgen 15 uur wint. Laat u gaan. Dietbrand wil er ongetwijfeld alles over horen, we kunnen het hem vertellen na de rit in Coeur de Boeuf! Vertrek 19u15 stipt op het Dorp van Massemen. Ciao!

Hierbij de links naar de GPX bestanden (nog niet up to date – zie facebook voor de route die de stemming won)

  • GPX downloaden
  • Link naar RWGPS

Gerelateerde berichten

Menu