Woensdag 1 september

folder_openUncategorized

MTB – Aaigem 42 km

De schoolgaande jeugd heeft misschien niet echt uitgekeken naar deze woensdag, wij daarentegen… Voor ons is elke woensdag een feest en deze woensdag vieren we in Aaigem! Het wordt echter al snel donker dus vergeet je (disco-)lichtjes niet.

 

ROAD – Sint-Antelinks short

Eén september alweer. De kids terug naar school, de cafés hebben geen sluitingsuur meer. Of het één iets met het ander te maken heeft, weet ik niet. Wat ik dan weer wel weet, is dat er ook deze woensdag wordt gefietst. En wel de – een beetje ‘ver2ManyBikeriseerde – Bidon-klassieker naar Sint-Antelinks. Da’s 59 kilometerkes en iets meer dan 400 hoogtemeterkes. Na de oproep van vorige week omtrent het tempo van de A- en B-groep: dikke merci allemaal, het was super vorige woensdag. Laat ons dat opnieuw zo doen! Er zit naar verluidt nog een nazomertje in de pijplijn, maar voor op het terras van het Posthotel morgen zou ik een pulloverke meebrengen. Ciao!

PS: wie goesting heeft, zaterdag staat in Sint-Lievens-Houtem de LivinusBike cyclo en MTB op het menu. Oproep staat op Facebook!

Hierbij de links naar de route

Gerelateerde berichten

Menu