Woensdag 10 juli 2024

folder_openUncategorized

MTB – Molteni gravel

En toen was er het idee van enkele Molteni’s om eens te gravelen met 2manybikers. En eerlijk, dat kunnen we alleen maar toejuichen, niet? Komende woensdag nemen de Molteni’s jullie mee op een fijn gravelritje in de weide omgeving. Vertrek en après 2manybikerbikersgewijs 19u15 dorp Massemen, een beetje later Coeur de Boeuf.

Hierbij de links naar de GPX bestanden lange versie

ROAD – Edelare

Droog en niet té warm: ideaal fietsweer, voorspellen ze deze woensdag. Ik voorspel Remco op het podium in Nice en nog twee ritten in de Tour voor Jasper. Het kan me niet zoveel schelen welke Jasper, als hij maar van Belgische makelijk is. Benieuwd wie de beste voorspeller is: de weermensen of ik? Ik zou tevreden zijn met een draw.
Bon, genoeg geluld, de rit voor deze week leidt ons naar Oudenaarde, alwaar we de Edelare gaan bedwingen. Op de terugweg rijden we langs Zwalm. Geen Molenberg, maar wie daar zin in heeft, kan die perfect inlassen. Goed 73 kilometer en 425 hm. Starten en aankomen doen we uiteraard op Massemen Dorp. Starten doen we om 19u15 stipt, het uur van terugkeer hangt af van de benen. Het terras en de gelagzaal van Coeur de Boeuf zijn nadien ter beschikking. Vive le vélo!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu