Woensdag 2 augustus 2023

folder_openUncategorized

MTB – Berlare Broek

Tja, wat moet ik schrijven… de weergoden zijn ons niet echt gunstig gezind. Ik vrees dat we het niet droog gaan houden. Nog eens naar Berlare Broek is dan misschien wel de beste keuze. Net als den après in Coeur de Boeuf.

ROAD – regenrit

Ik had me bijna vergist, ik had bijna ‘2ManyWinter’ ingetikt… En niet omdat ik stiekem meer van het winter- dan van het zomergebeuren hou, wel omdat ik net Buienradar had gecheckt. Wa’s me dat zeg! Enfin, omdat het zonde zou zijn een mooie rit op te offeren, programmeren we morgen een ‘veilige’ rit, langs iets meer grote banen en iets meer opties om af te snijden indien nodig of gewenst. Goed voor net geen 60 kilometer. Vertrek 19u15 stipt, Dorp Massemen.

De suggestie om een ‘roeitraject’ te doen, werd bekeken, doch niet weerhouden. De suggestie om – rijden of niet – nog eens bij Coeur de Boeuf te passeren, werd wel goedgekeurd. Tot dan!

Hierbij de links naar de route

Gerelateerde berichten

Menu