Woensdag 20 september 2023

folder_openUncategorized

MTB – Wetteren groen 35 km (in te korten)

Alweer de laatste voor dit seizoen en we zetten een klassieker op de kalender: de Wetterse boskantroute. Wie 35 km te lang vindt of als het al te snel donker wordt, in Wetteren kan je een lusje inkorten.

Wie het jaar echter met een knaller wil afsluiten, op 21 oktober trekken we naar het Meerdaalwoud en Heverleebos. Nog niet voldaan? Van vrijdag 17 t/m zondag 19 november gaan we op MTB-weekend naar Kasterlee!

 

ROAD – Beervelde

Jaja, de tijd vliegt: deze woensdag is het onze laatste échte zomerrit van ‘t seizoen. Volgende week verkennen we in tegenwijzerzin de door omstandigheden aangepaste winterrit. Maar eerst nog deze week, uiteraard. We doen quasi dezelfde slotrit als vorig jaar, richting Beervelde. Vlakke stuff dus en redelijk wat rechte stukken, ‘t zou wel eens snel kunnen gaan, die 56 kilometerkes. Da’s dan weer goed voor de kassa van Coeur de Boeuf zeker…

Afspraak op het Dorp van Massemen, vertrek 19u15 stipt. Als ik de voorspellingen bekijk, kunnen we de zomersessies misschien wel eindigen met korte mouwen. Tot morgen!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu