Woensdag 26 mei

folder_openUncategorized

MTB – Bottelare 50 km

Nu de regen van de voorbije dagen goed bezig is het grondwater terug op peil te brengen – en dat mag nu stilaan ook eens gaan stoppen – bij ons zit je sowieso goed om er voor te zorgen dat jouw vormpeil tiptop in orde komt! “Skin is waterproof”, zegt men wel eens… maar een regenvestje kan morgen misschien toch handig zijn. De echte die-hards zien elkaar op ‘t dorp van Massemen om 19u15 en mogen zich verwachten aan een mooie rit naar Bottelare.

Is je conditie nog niet helemaal dat, maar wil je wel graag terug de draad oppikken? Niet twijfelen, je bent zeker niet de enige! Spreek gerust onderling af en als jullie willen voorzie ik graag een ingekorte versie.

Hierbij de links naar de GPX bestanden

 

ROAD – Naar Lozer omgekeerd

Voor de mensen die het niet meer weten: jawel, het is écht einde mei. Manmanman, wat een tristesse, dat weer! Vorig jaar hadden we allemaal al een kleurtje, potverdomme! Nu zijn onze lange broeken en regenjacks aan het verslijten dat het geen naam heeft… Enfin, voor deze woensdagavond geven ze droog, dus hopsakee, die tweewieler op. Voor een ritje naar Lozer. De gekende rit is hier en daar hertekend en… we rijden hem omgekeerd! Dus eerst richting Eke en terugkeren via Zingem. Goed voor net geen 70 km en een goeie 350 hoogtemeters. De snelle groep (vrije snelheid, maar let op elkaar!) verzamelt aan de petanque-baan, de meer gezapige groep zoekt de schaduw van de Linde op. Aan het vertrekuur verandert er niks: 19u15 stipt op het Dorp van Massemen. Tot dan!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu