Woensdag 29 juni

folder_openUncategorized

MTB – Koen en Stefaan naar Makkegem

Mooi weer woensdag! Perfect, want als er nu één rit is die je niet mag missen – zegt hij die er zelf niet kan bijzijn – dan is het deze wel. Een pareltje van de hand van Koen en Stefaan, zij nemen jullie mee naar het mooiste van Makkegem en omgeving. De route in bijlage is slechts de basis, onderweg worden nog wel enkele fantasietjes uit de hoed getoverd! Oefen jullie toverspreuken dus nog maar eens in (benen insmeren kan ook een optie zijn) want jullie krijgen een 54 kilometer te verteren. Achteraf een natje en een droogje in’t Posthotel moet volstaan om terug op krachten te komen. Geniet er van!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

 

ROAD – Naar Holland

Iedereen weet dat ik een notoire klimgeit ben, maar om iedereen eens een plezier te doen, programmeren we deze week een vlakke rit. We tillen onze wielen even over de Nederlandse grens en rijden door gehuchten met klinkende namen als ‘De Sterre’, ‘Varempé’ en ‘Kruispad’. Enfin, van Dorp Massemen tot Dorp Massemen is het 85 km, wie al afslaat aan Het Posthotel komt op iets meer dan 80 km. Volgens RWGPS moeten we ook 280 hm overwinnen, al heb ik daar m’n twijfels bij. Waar ik geen twijfels over heb, is dat het wel eens ‘flink vooruit zou kunnen gaan’. Het belooft ook mooi weer te worden, dus deze laatste rit voor de zomervakantie – die het zomerseizoen ook mooi in twee knipt -, zou wel eens een voltreffer kunnen worden.

Afspraak op het Dorp van Massemen, stipt vertrek om 19u15. Boterhammen, kaas, ‘gekapt’ en ‘bewatering’ nadien in Het Posthotel.

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu