Woensdag 30 juni

folder_openUncategorized

MTB – Sint Lievens Houtem

Woensdag start voor de schoolgaande jeugd de zomervakantie. Wij zetten alvast de zomervakantie goed in met een ritje naar Sint-Lievens Houtem onder leiding van Geert. Flinke leerlingen als we zijn, staan we om 19u15 in tenue te blinken op’t dorp in Massemen! Een gpx van de rit is er niet, Geert knoop zo de mooiste stukjes aan elkaar!

 

ROAD – Korten Ast

Het weer blijft kwakkelen, maar we lijken aan het ergste te zullen ontsnappen: alle nattigheid zou tegen de vroege namiddag gevallen moeten zijn deze woensdag. Tegen dat wij verzamelen op het Dorp van Massemen – 19u15 stipt vertrek – zou het droog moeten zijn én blijven. We leven op hoop, maar weten ondertussen ook dat bepaalde Albanese maffiabendes even betrouwbaar zijn dan de voorspellingen van Buienradar…

Op het menu staat een reeds eerder geprogrammeerde rit die toen letterlijk in het water is gevallen: het toertje naar de Korten Ast in Mullen. Net geen 70 kilometer, geen te zwaar maar golvend terrein en de Korten Ast om even goed te poeieren!

Toch enkele afspraken/opmerkingen:

– niet-leden mogen drie keer komen testen, maar het is niet de bedoeling dat ze de groep aan flarden rijden met een té hoog tempo. De A-rijdt meer dan snel genoeg en zoekt altijd naar een consensus. Als er ‘coureurs’ zijn die willen komen koersen, kan ik maar één raad geven: laat ze rijden.

– als er mensen zijn die A of B (iets) te snel vinden, en ervoor te vinden zijn om een nog iets gezapiger groep te installeren: laat u horen.

Het wordt sowieso een speciaal ritje: de laatste voor de grote zomervakantie, ik denk ook de uitzwaairit van de Pedalo’s voor ze de Alpen aanvallen en… de eerste rit nu de kroegen weer open mogen tot 1 uur en we met iets meer rond één tafeltje mogen zitten. Allen welkom na de rit in het Posthotel!

Hierbij de links naar de route

Gerelateerde berichten

Menu