Woensdag 31 augustus

folder_openUncategorized

MTB – Laarne rood

De zomer loopt op zijn einde en de dagen beginnen al serieus te korten. Onze ritjes moeten dan stilaan ook wat korter worden om nog voor donker in ‘t Posthotel te geraken. Of we zetten een sneller parcours op het programma en ‘t probleem is ook opgelost. En een paar sprintjes in de benen is nog een goede training voor de kermiskoers van komende zaterdag. Tot dan!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

 

ROAD – Berendries

Heerlijk fietsweertje, deze laatste dag van augustus. En met een Belg in het rood in de Vuelta, hebben we allemaal toch nog net dat streepje meer goesting om te fietsen niet?

We deden dit seizoen al eens een ‘halven Beer’, maar de sympathieke helling die de dorpskernen van Michelbeke en Sint-Maria-Oudenhove verbindt, verdient ook wel eens onze volledige aandacht. Gezien het steeds vroeger invallen van de duisternis, een iets kortere rit: 60 km en 374 hm. De schoolmeesters en -juffen moeten vanavond uiteraard vroeg onder de wol.

Voor de rappe mannen: het record van Remco Evenepoel op de Berendries is… 2:07… Da’s even rap dan onze Tom De Ridder en 4 seconder sneller dan Peter Verkest. Allez, ik wil niemand uitdagen hoor…

Afijn, afspraak op het Dorp van Massemen, stipt vertrek om 19u15. Het Posthotel ontvangt ons met open armen én boterhammen na de rit. Tot straks!!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu