Woensdag 9 juni

folder_openUncategorized

MTB – Gentbrugse Meersen 56 (of 45) km

Ook al blijven onze Kalkense Meersen de mooiste, morgen gaan we op bezoek in die van Gentbrugge. De Gentbrugse Meersen is een van de vier Gentse groenpolen. De naam verwijst naar het verleden van het gebied, een meers in een bocht van de Zeeschelde gelegen in de deelgemeente Gentbrugge. Het park- en natuurgebied is ongeveer 240 hectare groot en de aanleg ervan startte begin 2013. Ook qua MTB / gravel heeft het gebied potentieel, denken maar aan het BMX / cyclocross parcours!

Starten doen we naar aloude traditie op’t dorpsplein van Massemen om 19u15! De route is 56 km lang, maar voor wie wil is er een korter alternatief van 45 km. Tot morgen!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

 

ROAD – Boekendries, maar anders…

Een speciale rit, deze woensdag. Los van het alweer delicieuze parcours. Wel omwille van het feit dat er na de gezamenlijke inspanning, eindelijk nog eens tijd en mogelijkheid is voor deugddoende gezamenlijke ontspanning. In begrijpelijke taal: we gaan er nog enen drinken na het fietsen, in het Posthotel. Santé!
Oh ja, een rit… We trekken richting Michelbeke. Niet om de Berendries te doen. Ook niet om de Boekendries te overwinnen. Nee, we rijden parallel aan die laatste bergop richting de Twaalfbunderstraat. Op de terugweg laten we ArmeKleie rechts liggen en dalen we af om RijkeKleie naar boven te rijden. Pittig ritje van 68 km en net geen 500 hm. De A verzamelt aan de petanqueterreinen, de gezapige groep onder de Linde. Indien er kandidaten zijn om in een nog iets trager pelotonnetje te rijden: laat me iets weten, kan altijd geregeld worden! Vertrek 19u15 stipt op het Dorp van Massemen. Ciao!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu