Winterrit 2023-2024

folder_openUncategorized

WINTERRIT 2023-2024

Hoewel het weer en de bijhorende temperaturen nog niet helemaal mee zijn, is de tijd toch aangebroken om het zomerseizoen achter ons te laten en de winterrit aan te vatten. Het winterse fietsleven is iets simpeler op woensdag, we rijden namelijk elke week dezelfde rit. Naar 2ManyBikers-normen is dat vrij saai, maar veiligheid ‘in den donker’ gaat voorop. Vergeet dus zeker uw lichtjes niet!!

De route voor deze winter is – deels uit noodzaak – op enkele plaatsen gewijzigd. Zo is er een ander accentje aan de bruggenzone in Heusden en rijden we vanaf nu de échte Betsberg op, dus via de grote baan. Eigen tempo op die puist en de tenen eens uitkuisen blijft een vaste waarde, maar boven wordt er telkens gewacht. Verderop in de rit is er nog een ander lusje zodat we de kasseitjes op Impe Dorp niet meer hebben. Toertje is net geen 53 kilometer.

We blijven in A- en B-formatie rijden. De A-groep gaat voor 30+, de B-groep voor 27+. Al hangt veel af van de wind, temperatuur, samenstelling van de groep… Ook hier: laat het verstand en de veiligheid ten alle tijde primeren!

Voor het après-gedoe blijven we welkom in Coeur de Boeuf op het Dorp van Massemen. We rijden dus eindelijk een vol toerke!! Op dat fantastisch mooie Dorpsplein vertrekt de rit uiteraard ook, elke week, weer of geen weer, om 19u15 stipt.

IEDEREEN, OOK NIET-LEDEN, ZIJN TIJDENS DE WINTERMAANDEN WELKOM OM MEE TE RIJDEN!!

Hierbij de links naar de route

Gerelateerde berichten

Menu