Woensdag 14 juni

folder_openUncategorized

MTB – Schampschot Vlaamse Ardennen

We worden de laatste dagen verwend met prachtig zomerweer. Nergens een spatje modder te bespeuren, maar eerder stof happen. Hopelijk moeten we dat stof happen niet te figuurlijk nemen want het belooft een stevig rit te worden morgen. We knallen tot aan de Berendries, een schampschot aan de Vlaamse Ardennen als het ware! Misschien wel de mooiste rit van het jaar en alweer met dank aan Steven. Smeer je benen dus al maar in (en niet alleen met zonnecrème).

Voor wie het allemaal wat rustiger mag is er een ingekorte versie voorzien, maar… dan mis je natuurlijk wel het mooiste deel van de rit. Denk dus gerust aan je “fomo” en misschien ook aan je lichtjes om veilig thuis te geraken. Tot morgen!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Hierbij de links naar de GPX bestanden voor de ingekorte versie

 

ROAD – Mira

Na twee redelijk heuvelachtige ritjes gaan we deze week nog eens voor het vlakkere werk. ‘t Is ook te heet om in overdrive te gaan, nietwaar. Daarom een rit richting de Mirabrug in Hamme. Plat en veel rechte stukken: ideaal op een mooi tempo te rijden. Zodat we ondanks de 80 km, toch tijdig in Coeur de Boeuf zijn om de dorst te bestrijden.

Afspraak als vanouds: Dorpsplein Massemen, vertrek om 19u15 stipt!! Tot morgen!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu