Woensdag 14 september

folder_openUncategorized

MTB – Wetteren groen

De mysterieuze verdwijning van het Wetterse reuzenpaar laat niemand onberoerd. Als club willen we uiteraard ook onze verantwoordelijkheid nemen om Reus en Reuzin op te sporen. Uit goede bron hebben we vernomen dat ze beiden wel eens graag mountainbiken, dus is het niet onmogelijk dat ze – na het lange stilstaan in de kerk – de beentjes eens willen strekken. Dat ze al eens graag de Wetterse boskantroute rijden is ook niet geheel onlogisch. Onze zoektocht starten we op het dorpsplein van Massemen en de groene pijltjes zijn onze gids. Komen we ze niet tegen tijdens de rit, dan misschien wel tijdens de après-bike. In ieder geval, we hebben jullie hulp nodig! Tot morgen.

Hierbij de links naar de GPX bestanden

 

ROAD – Beervelde

Amai, zou de zomer gepasseerd zijn? Het regent potverdikke dames op leeftijd (oude wijven is niet woke…)! Ook geen al te beste vooruitzichten voor deze woensdag, dus houden we het bij een vlakke en niet al te lastige rit: richting Beervelde. Goed voor 58 km en een handvol hm’s.

Vertrek? Stipt om 19u15. Waar? Dorp Massemen. Après? Posthotel. Waarom? Leute.

Afspreken doen we uiteraard op het Dorp van Massemen, vertrekken om 19u15 stipt. Het Posthotel moet zich opladen voor Wetteren Avondmarkt, dus wijken we voor een weekje uit naar Grand Café Ernest. Tot morgen!!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu