Woensdag 17 mei

folder_openUncategorized

MTB – Parels van Melle

Ons mountainbikeweekend nadert met rasse schreden. Wie nog wil inschrijven, dit kan nog tot komende zondag! Wie al ingeschreven is, tijd om nog even je techniek bij te schaven. Hiervoor moeten we het niet altijd ver gaan zoeken. Ook dichtbij huis, tussen Melle en Merelbeke zijn heel wat uitdagende singletracks te vinden. Op deze route – die niet voor niets “Parels van Melle” gedoopt werd – kunnen we nog een beetje uitbreiden langs de R4 richting Zwijnaarde (langs het sluizencomplex) en inkorten net voorbij de Mariagaardhelling. Inspiratie van het moment dus!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

 

ROAD – Hemelveerdegem

Met het Hemelvaartweekend voor de deur plannen we een ritje richting… Hemelveerdegem! Je ziet, niks gebeurt hier zomaar, er wordt altijd flink over nagedacht.

Nadenken hoef je op woensdagavond gelukkig niet te doen dankzij 2ManyBikers: dan neem je gewoon je velo, kom je naar het Dorp van Massemen en trap je om 19u15 stipt je tweewieler op gang. In dit geval zal dat voor een 70-tal kilometers zijn en een 470-tal hoogtemeters. Zelfs het weer ziet er goed uit!

Na de rit kan er duchtig nagekaart worden in Coeur de Boeuf. Ik breng de kledij, alsook de stock, morgen nog eens mee naar ‘t café. ‘t Is maar dat je ‘t weet. Tot morgen!!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu