Woensdag 24 april 2024

folder_openUncategorized

MTB – Pé

Bon, ik waag me niet meer aan weersvoorspellingen. Ik denk zelfs dat ze er hierboven zelf niet meer wijs uit geraken. Nu veronderstel ik wel dat de massale afwezigheid vorige week vooral met het weer te maken had en niet met de geplande rit. Daarom zet ik de gemiste rit van vorige week opnieuw op de planning, bij deze… de Pé-rit! Tot morgen.

Hierbij de links naar de GPX bestanden

 

ROAD – Boekendries

Over het weer ga ik niks meer zeggen. Er valt ook niet veel over te zeggen. Weer of geen weer, er is uiteraard wel weer een 2ManySummer-woensdagrit. Deze week trekken we richting Michelbeke. Daar gaan we een halve Berendries naar beneden, om vervolgens de Boekendries te bedwingen. Goed voor 66 km en net geen 500 hm. Lichtjes nog altijd geen overbodige luxe.

De deuren van Coeur de Boeuf slaan na de rit open voor een natje en een droogje. Tamusement!!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu