Woensdag 27 april

folder_openUncategorized

MTB – Laarne rood

Na regen komt zonneschijn! De zon werd alvast – samen met een aangename 18 graden –  besteld voor woensdag en de regen spoelde het stof ondertussen ook al weg. Nu het nog relatief snel donker is moeten we ons wel nog wat aan de klassiekers houden. We vertrekken net als vorig jaar richting Melle om dan in te pikken op de rode lus van Laarne. Wie eindigt op’t Dorp klokt af op 41 kilometer, de dorstigen die reeds aan’t Posthotel halt houden op 37 kilometer. Tot woensdag!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

ROAD – Katteberg

Na regen komt zonneschijn, dat weet iedereen. De regen van maandag en dinsdag zal tegen woensdag al lang opgedroogd zijn. Meer, ze geven zelfs behoorlijk goed weer: flauw zonnetje, flauw windje.

Tijd voor een ritje, dus. Een nieuw ritje. Iedereen kent intussen onze Beestige Rit. Wel, er ligt in de Vlaamse Ardennen nog een beest dat niet in die eerder vernoemde rit is opgenomen: de Kat. Et voila, we trekken deze week naar Ename om de onvolprezen Katteberg te bedwingen. Geen onmenselijke kuitenbijter, maar er zullen er toch veel op vloeken. De vloeken verteren na de rit kan in ‘t Posthotel, met versnapering – nat & droog. Afspraak Dorp Massemen, vertrek 19u15 stipt. Tot dan!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu