Woensdag 3 augustus

folder_openUncategorized

MTB – Parels van Melle

Morgen nemen we jullie mee naar enkele pareltjes in Melle. Steven stippelde een route uit van 43 kilometer, maar laat je niet misleiden door die afstand want ik kan je nu al vertellen deze route langs wat technische singletracks loopt en dat het een hoop draaien en keren wordt langs vele (verborgen) parels in Melle. De leute!

Nog een klein aandachtspuntje: de “Korte weg” tussen Gentsesteenweg (Colruyt) en de Mozen (containerpark) is eenrichtingsverkeer voor auto’s en men verwacht daar niet snel (een groep) fietsers. Vergeet ook jullie lichtjes niet want het wordt weer steeds sneller donker! En mocht dit niet voldoende zijn, op het einde valt wel wat in te korten.

Hierbij de links naar de GPX bestanden

 

ROAD – Sint-Antelinks omgekeerd

Beste fietsvrienden, ik ben nog steeds op ´marote´, dus weer geen 2MANYWOENSDAG voor mij. Maar uiteraard wel een rit voor jullie, meer bepaald een omgekeerde klassieker: Sint-Antelinks. Pittig ritje, maar iedereen is in hoogvorm, niet? Vertrek Dorp Massemen, 19u15 stipt. En als jullie het kluwen der wegenwerken kunnen ontwarren, après in Posthotel. Have fun!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu