Woensdag 30 augustus 2023

folder_openUncategorized

MTB – Aalst (kort)

Willen of niet, maar de dagen beginnen serieus te korten. De woensdagavondritjes worden dat dus helaas ook… “Elk nadeel heb se voordeel”, zou Cruijff gezegd hebben, wetende dat er daar een leuk cafeetje op Massemen dorp op ons wacht! Maar eerst wordt er gefietst, zo’n 42 km richting Aalst. Wij hebben er zin in, nu het weer nog!

ROAD – Zaffelare

‘t Is niet dat ik de zomerse woensdagen niet tof vind, hoor. Maar toch even melden dat binnen vijf weken de winterrit alweer van start gaat… Na de traditionele ‘etink’ uiteraard. Maar soit, da’s op de zaken vooruitlopen, eerst naar de orde van de(ze woens)dag.

Er wordt wat gedruppel voorspeld, maar dan vooral in de voormiddag. ‘s Avonds zou het droog moeten blijven, en da’s goed nieuws. Gezien de duisternis steeds sneller invalt, worden de ritjes ook wat korter. Deze week eentje van net geen 62 km en verwaarloosbare hoogtemeters, meer bepaald richting Zaffelare. Van duisternis is weinig sprake in Coeur de Boeuf. Napraten en -klinken kan daar naar hartenlust. Tot op ‘t Dorp van Massemen, 19u15 stipt vertrek!

Hierbij de links naar de route

Gerelateerde berichten

Menu