Woensdag 31 mei

folder_openUncategorized

MTB – Bottelare

Ik wil jullie morgen graag uitnodigen voor een avontuurlijke mountainbikerit naar Bottelare! Deze rit biedt prachtige baantjes en een geweldige gelegenheid om samen van de natuur te genieten.

We zullen een gevarieerd parcours volgen dat ons door schilderachtige landschappen en mooie paden leidt. Bottelare staat bekend om zijn mooie natuurlijke omgeving en mountainbikevriendelijke routes, dus het belooft een geweldige ervaring te worden.

Na de rit kunnen we samen ontspannen en ervaringen uitwisselen in Coeur de Boeuf. Het wordt een geweldige gelegenheid om nieuwe mountainbikevrienden te ontmoeten en herinneringen te creëren.

We spreken af om 19u15 op het dorp van Massemen. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie te genieten van deze mooie mountainbikerit in Bottelare!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

 

ROAD – Zottegem

Weet je nog die tijd, dat wij – de 2ManyFacebookers – ons druk maakten in het slechte weer? Dat we zaagden over de regen en het té veel aan wind? Wel kijk eens aan: wat een weertje is me dat ineens zeg! Een zalige 24 graden geven ze deze woensdag, ‘t Kan niet op! Op het menu dan ook een exotische rit naar het pittoreske Zottegem. Of beter rond Zottegem. Iedereen weet dat het daar per definitie niet echt plat is. Op een kleine 74 km krijg je dan ook iets meer dan 500 hm voorgeschoteld.

Zijn de benen van zij die mee waren op 2ManyWeekend nog vermoeid ? Of is er al sprake van enige (super)compensatie? We zullen het morgen weten en analyseren na de rit bij Coeur de Boeuf.

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu