Woensdag 6 juli

folder_openUncategorized

MTB – Met Peter naar Sint Antelinks

Opnieuw mooi weer woensdag! En opnieuw belooft het een mooie route te worden. Ditmaal eentje van de hand van Peter Verkest. De goede verstaander weet dat het hier gaat om een route met maximaal off-road gehalte en mooie stukjes om te knallen. Ik ben benieuwd of er nog kroontjes of bekertjes te rapen vallen op Strava… in ieder geval blijven we ook ons motto “samen uit, samen thuis!” trouw. Alhoewel, in plaats van thuis zien we elkaar daarna in ‘t Posthotel!

Geen GPX beschikbaar (Peter gidst)

 

ROAD – Edelare omgekeerd

Na het vlakke intermezzo van vorige week, gaan we voor de eerste woensdag van de grote vakantie weer de iets glooiendere toer op, met een rit richting Edelare. We doen die klim niet langs die saaie steenweg, maar slaan rechtsaf de Ommegangstraat in en rijden tot de top via Ommeloze Boom. Andere attracties tijdens dit toertje van 74 km en 430 hm: een ‘gezellig straatje’ in Windeke, Volkegemberg en RijkeKleie.

Afspraak op het Dorp van Massemen, vertrek om 19u15 stipt. Niet leden meer dan welkom om de sfeer van onze geweldige woensdagrit eens op te snuiven. Versnaperingen naar hartenlust nadien in het Posthotel. See u all!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu