Woensdag 8 juni

folder_openUncategorized

MTB – Bottelare

Ik zou niet graag de rit zijn die vlak na een prachtig mountainbikeweekend gepland staat… De stevige klimmetjes, gevolgd door spectaculaire en technische afdalingen vind je bij ons in de buurt niet. Toch maakt het er onze woensdagavond niet minder mooi op – de zon is zelfs besteld! Het verste punt van onze route ligt in Bottelare, het eindpunt bereiken we na 50 kilometer.

Ik heb van horen zeggen dat er een aantal staan te springen om de KOM op de Mariagaard klim van Peter Verkest over te nemen. Het klimmetje zelf is 0,51km lang, gemiddelde stijging van 3% en je zal het moeten doen in minder dan 1 min 04 sec. De dames moeten onder 1 min 25 sec geraken om zich tot Queen of the Mountain te kronen. Succes! Genoeg stof tot discussie achteraf in ‘t Posthotel.

Hierbij de links naar de GPX bestanden

 

ROAD – Sint – Antelinks

‘Het was een geweldig 2ManyWeekend’, heb ik me laten vertellen. Ik durf en wil het niet tegenspreken. En we gaan uiteraard gewoon door op ons elan. Deze woensdag serveren we een klassieker: naar Sint-Antelinks! Goed voor 70 kilometerkes en redelijk wat hoogtemeters.

Kanttekening: de voorspellingen zijn niet geweldig. Als het te gortig is, doen we een toerke in de buurt.

En uiteraard blijft het credo ‘it never rains in a pub’ altijd van kracht. Na het martelen der pedalen, is het verzamelen geblazen in ‘t Posthotel. Lekkere stuten met gekapt. Tot morgen!!

Hierbij de links naar de GPX bestanden

Gerelateerde berichten

Menu