Zaterdag 15 april

folder_openUncategorized

BEESTIGE RIT

Zou het weer boos of ontgoocheld zijn dat Frank Deboosere met pensioen is? Het lijkt erop. Maar laat ons hopen dat alle aprilse grillen al samen met de maartse buien bijna achter de rug liggen. Want onze volgende rit kondigt zich alweer aan: de Beestige Rit. Op zaterdag 15 april. 

De Beestige Rit, da’s niet van de poes. Da’s voor sterke beren. Beter niet starten met een kater. Een Hommelbier achteraf kan uiteraard wel.

Enfin, genoeg flauwe woordspelingen, maar de rit kreeg z’n naam wel door de hellingen die onderweg te verorberen zijn: BERENdries, VALKENberg, GANZENberg, KANARIEberg en WOLVENberg. De KATTENberg doen we ook, maar dan naar beneden. De rit is goed voor 103 kilometer en telt net geen 1000 hoogtemeters. Een echte aanrader!

We spreken af om 8u45 en vertrekken om 9 uur stipt op het Dorp van Massemen. Gezien de moeilijkheidsgraad van het parcours rijden we in twee groepen. Bij erg grote opkomst misschien zelfs met drie groepen, elk aan aangepaste snelheid. We voorzien een tussenstop waar een ‘taartje’ is voorzien voor elke deelnemer. Drank is zelf te voorzien. Elk lid mag opnieuw een invité meebrengen.

Om voldoende ‘taartjes’ te voorzien, vragen we om uw deelname vóór woensdagavond 13 april te bevestigen. Nogmaals een héél mooie rit en een prima training!

 

Hierbij de links naar de route (volgt…)

  • GPX downloaden
  • Link naar RWGPS

Gerelateerde berichten

Menu